2. IAN DONALD ŠKOLA ULTRAZVUKA “Ultrazvuk u humanoj reprodukciji”

Hotel Mellain Unibristol Tuzla od 12.04.2018. do 15.04.2018.

Uvažene kolege, dragi prijatelji, poštovani gosti, cijenjeni profesori.

Srdačno Vas pozdravljam i želim Vam dobrodošlicu u grad ljubavi, prijateljstva, multietičnosti i multukulturalnosti. Grad soli, solara i rudara, ali i grad ljekara i medicinara!

Tuzla je nadeleko poznata po svojim prirodnim, privrednim i turističkim potencijalima, ali i po svojim ljekarima i dostignućima koja su stvarali u ovoj oblasti. Tuzla je jedinstven grad po svojoj multietičnosti i multikulturalnosti, ali i po izuzetnoj gostoljubivosti.

Stoga, vjerujem da će ovih nekoliko dana provedenih u Tuzli, biti i dani lijepih druženja i iskustava kojih ćete se rado sjećati. Inicirali smo ovo okupljanje da razmijenimo iskustva i usvojimo nova znanja iz humane reprodukcije, oblasti koja iz godine u godinu sve više dobija na značaju kao i oblasti primjene ultrazvuka u medicini i da učinimo da naša Ian Donald škola prodiše punim plućima i u ovom gradu.
Ovo je mali doprinos Poliklinike “Korak do života” razvoju liječenja neplodnosti i Ian Donald škole Tuzla u razvoju i primjeni novih saznanja u medicini upotrebom ultrazvuka u Bosni i Hercegovini i zemljama regiona.

Uvjereni smo da medicinski stručnjaci zajedničkim radom i djelovanjem, razmjenom znanja i iskustava, te uzajamnom podrškom, mogu unaprijediti oblast liječenja neplodnosti i unaprijediti primjenu ultrazvuka u medicini doprinijeti njihovom razvoju i uspješnosti.

Stoga, V MEĐUNARODNOG SIMPOZIJ “Dani humane reprodukcije” i 2. IAN DONALD ŠKOLA ULTRAZVUKA “Ultrazvuk u humanoj reprodukciji” – Tuzla april 2018., svima Vama koji želite da razmijenite iskustva sa kolegama i unaprijedite Vaša znanja, otvara širom vrata i poziva Vas da uzmete aktivno učešće u radu simpozija.

Kompletan program simpozija možete preuzeti na ovom linku: SIMPOZIJ!

Uz srdačnu dobrodošlicu!

Za organizatora

Dr Suada Tinjić,
Direktor Ian Donald škole ultrazvuka Tuzla

Objavljeno: 27.03.2018. 9:21

Novosti, blog, korisno…

Posljednje dodano: